Festival de Nadal!!!!

13.12.2011 22:45

 

Estimats pares i mares,

a causa de la coincidència del festival de nadales de la catequesi ens hem vist obligats a canviar de dia el nostre festival i berenar. Volem que els xiquets puguen gaudir de totes les coses que s’han organitzat, per això:

*Els xiquets dels cursos entre 1º i 5º de Primària han estat organitzant uns balls/playback que realitzaran el proper divendres 16 de Desembre a les 18:30h a la Casa de la Cultura. Després de les actuacions i haurà un berenar per a acomiadar l’any, encara que ens tornarem a veure a Gener.

 Tant a les actuacions com al berenar poden vindre tots els familiars dels xiquets/es que ho desitgen.

Nota: els xiquets/es portaran la roba que vulguen, no s’ha quedat per a vestir-los a tots iguals.

 

A més a més comuniquem que la data de tornada (després del divendres 16) serà el Dissabte 14 de Gener de 2012, de 17h.  a 19h. a la Casa de la Cultura. Aquest mateix dia, els xiquets rebran el calendari nou amb les activitats programades per al proper trimestre.

 

Aprofitem aquesta carta per convidar els xiquets als tallers de Nadal que organitza l’Ajuntament i en els que Mou-te col·laborarà.

També tindrem loteria per a que tot aquell que en vullga en puga tindre.A partir de les 16:00 els monitors estarem a la Casa de la Cultura preparant el berenar i venent loteria.

 

 

Bones festes i feliç any 2012

Volver

Buscar en el sitio

© 2011 Todos los derechos reservados.